Toamna Culturală Aninoșeană

   Vineri, 22 septembrie, în ziua Echinoxiului, s-a desfășurat ediția a II-a a manifestării complexe "Toamna Culturală Aninoșeană". Totul s-a desfășurat sub semnul noului. Începând de la componenta "Aninoasa Turistică", în cadrul căreia s-a desfășurat vizita unui grup de 50 de turiști din capitala Bulgariei, Sofia. Au fost găzduiți în Casa Brâncovenească de la Mănăstirea Viforâta și au vizitat obiective de pe raza comunei Aninoasa, din Târgoviște, de pe Valea Prahovei și de la București. Turiștii bulgari au fost întâmpinați la Mănăstirea Dealu de Constantin Maricescu, primarul comunei Aninoasa, biceprimarul Vasile Holban, membri ai Consiliului Local și artiștii din Ansamblul "Vestitorii Aninoasei".

   Trapeza mănăstirii Viforâta a fost locul în care s-a desfășurat întâlnirea muzical-poetică "Emoție de Toamnă", susținută de componenții Clubului Victorioșilor. Apoi, la Centrul Cultural Aninoasa, a fost lansat volumul "Aninoasa - Plai de poveste", al scriitorului Victor Mihalache și a fost vizionată o expoziție florală.
   În sala amfiteatru a Centrului Cultural Aninoasa, în fața unui numeros public, un colectiv al Teatrului "Tony Bulandra" a prezentat spectacolul cu piesa "Mofturile lui Nenea Iancu", în regia lui MC Ranin.
   A fost o veritabilă Sărbătoare Culturală autumnală pe plaiul de poveste al Aninoasei.
 
Victor Mihalache

Recomanda articolul
  • gplus
  • pinterest

Despre autor

Vali Nitu

Vali Nitu

Doctor in management cu teza REENGINEERING IN MEDIA ROMÂNEASCĂ

CITESTE SI...

Comentarii

Nu sunt comentarii. Adauga tu primul comentariu folosind formularul de mai jos.

Adauga un comentariu