Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale I.S.U. “Basarab I” Dâmboviţa în perioada 23 - 29 octombrie 2017

În perioada 23 - 29 octombrie 2017, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate să intervină la următoarele evenimente: 8 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, plante furajere etc.), 9 - acțiuni pentru evacuarea apei din gospodăriile populației, 9 acţiuni pentru asigurare zonă, 10 acţiuni pentru asistenţa persoanelor şi 4 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (2 - salvare animale, 1 - degajare copac și 1 - deblocare de ușă).

            Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate să intervină în această perioadă la 110 cazuri medicale.

            Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, următoarele activităţi preventive: 1 control pe linia prevenirii incendiilor şi 3 controale pe linia avizării - autorizării, fiind aplicate 14 sancţiuni contravenţionale principale. Nu au fost aplicate sancţiuni complementare.

            Totodată, pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de informare preventivă, fiind executate exerciţii de evacuare şi exerciţii de intervenţie cu personalul aflat la locul de muncă.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

Recomanda articolul
  • gplus
  • pinterest

Despre autor

Vali Nitu

Vali Nitu

Doctor in management cu teza REENGINEERING IN MEDIA ROMÂNEASCĂ

CITESTE SI...

Comentarii

Nu sunt comentarii. Adauga tu primul comentariu folosind formularul de mai jos.

Adauga un comentariu