1 Decembrie-Ziua Națională a României, prilej de sărbătoare și recompensare a polițiștilor merituoși

În contextul sărbătoririi Zilei Naționale a României, 12 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost avansați în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim.

 

Totodată, 4 agenți de poliție care au promovat examenul pentru trecerea în corpul ofițerilor, organizat în luna august a.c., au fost avansați în gradul de subinspector de poliție.

 

Trei dintre aceștia își vor desfășura activitatea la Biroul de Investigații Criminale Târgoviște, iar unul la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.

 

De asemenea, 41 de polițiști, care au desfășurat activități de cercetare pentru identificarea și prinderea bărbatului bănuit de comiterea dublului asasinat din zona limitrofă a Târgoviștei, au fost recompensați cu felicitări scrise de către Șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu.

 

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița a felicitat întregul efectiv pentru rezultatele bune obținute în activitatea profesională.

 

Sănătate și putere de muncă au fost alte urări adresate tuturor cadrelor de către  Șeful Inspectoratului, comisar șef de poliție Zepiși Danil.

 

 

 

 

 

 

Recomanda articolul
  • gplus
  • pinterest

Despre autor

Vali Nitu

Vali Nitu

Doctor in management cu teza REENGINEERING IN MEDIA ROMÂNEASCĂ

Comentarii

Nu sunt comentarii. Adauga tu primul comentariu folosind formularul de mai jos.

Adauga un comentariu