Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale I.S.U. “Basarab I” Dâmboviţa

În perioada 27 noiembrie - 03 decembrie 2017, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate să intervină la următoarele evenimente: 11 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, plante furajere etc.), 7 acțiuni pentru evacuarea apei din gospodăriile populației, 6 acţiuni pentru asigurare zonă, 3 acţiuni pentru asistenţa persoanelor şi 1 acţiune la alte situaţii de urgenţă (salvare animal).

         Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate să intervină în această perioadă la 168 cazuri medicale.

*   *   *

         Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, următoarele activităţi preventive: 1 control pe linia prevenirii incendiilor şi 4 controale pe linia avizării - autorizării, fiind aplicate 19 sancţiuni contravenţionale principale. Nu au fost aplicate sancţiuni complementare.

         În perioada 02-03 decembrie a.c., Caravana “Fii pregătit!” a fost prezentă în județul Dâmbovița (sâmbătă - 02 decembrie, în mun.Târgoviște, iar duminică - 03 decembrie, în mun. Moreni). În cele două zile, în intervalul orar 10:00 – 16:00, personalul ISU „Basarab I” Dâmboviţa a organizat cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență, precum și prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România (cutremure, inundații, incendii) și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

 

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

Recomanda articolul
  • gplus
  • pinterest

Despre autor

Vali Nitu

Vali Nitu

Doctor in management cu teza REENGINEERING IN MEDIA ROMÂNEASCĂ

Comentarii

Nu sunt comentarii. Adauga tu primul comentariu folosind formularul de mai jos.

Adauga un comentariu