I.S.U. “Basarab I” Dâmboviţa

Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale I.S.U. “Basarab I” Dâmboviţa

în săptămâna 03 - 07 ianuarie 2018.

                                                                                    

         În săptămâna 03 - 08 ianuarie 2017, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la următoarele evenimente: 3 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, plante furajere), 1 incendiu de vegetaţie,  3 acţiuni pentru asigurare zonă, 1 acţiuni pentru asistenţă persoane şi 1 acţiune la alte situaţii de urgenţă (degajare copac căzut pe carosabil).

         Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 81 cazuri medicale.

         Cu ocazia sărbătorilor de Bobotează şi Sf. Ioan Botezătorul, personalul Inspecţiei de Prevenire şi cel din subunităţile de intervenţie al inspectoratului a desfăşurat activităţi de informare preventivă la lăcaşurile de cult (cu afluenţă mare de credincioşi). De asemenea, în perioada menţionată s-au efectuat 2 controale pe linia avizării - autorizării, fiind aplicate 2 sancţiuni contravenţionale principale (în cuantum de 50.000 lei). Nu au fost aplicate sancţiuni complementare.

          

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

Recomanda articolul
  • gplus
  • pinterest

Despre autor

Vali Nitu

Vali Nitu

Doctor in management cu teza REENGINEERING IN MEDIA ROMÂNEASCĂ

Comentarii

Nu sunt comentarii. Adauga tu primul comentariu folosind formularul de mai jos.

Adauga un comentariu