Razii organizate pe principalele drumuri din județul Dâmbovița

În data de 22 februarie a.c., polițiștii de la rutieră au organizat o razie pe principalele drumuri din județ, pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație.

În urma activităților din teren, polițiștii au constatat o infracțiune și au aplicat 502 sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 139.350 de lei.

Din totalul amenzilor, 122 au fost pentru viteză excesivă, 84 pentru neportul centurii de siguranță, 24 pentru lipsa documentelor prevăzute de lege și 15 pentru utilizarea necorespunzătoare a telefonului mobil de către conducătorii auto.

De asemenea, 34 de sancțiuni au fost aplicate pentru opriri neregulamentare și 45 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii prin loc permis și vehiculelor care aveau acest drept.

Pentru abaterile comise de bicicliști, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, iar pentru indisciplina pietonală, 11.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 57 de permise de conducere, dintre care 4 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h, 45 pentru încălcarea regulilor privind acordarea priorității de trecere și 6 pentru depășiri neregulamentare.

Totodată, au fost retrase și 6 certificate de înmatriculare.

Recomanda articolul
  • gplus
  • pinterest

Despre autor

Vali Nitu

Vali Nitu

Doctor in management cu teza REENGINEERING IN MEDIA ROMÂNEASCĂ

Comentarii

Nu sunt comentarii. Adauga tu primul comentariu folosind formularul de mai jos.

Adauga un comentariu