Ionuţ Timofte – pe primul loc la semimaratonul „Run for Life”

Plutonierul major Timofte Ionuț a reprezentat timp de peste 3 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la mai mult de 40 de competiții sportive (maratoane montane, semimaratoane pe asfalt etc.), la care a obținut rezultate notabile.

Weekend-ul trecut jandarmul montan a obținut un nou rezultat remarcabil. S-a clasat pe locul întâi la semimaratonul „Run for Life”, aflat la a II-a ediţie şi desfășurat în Parcul IOR din municipiul Bucureşti.

Pasionat de sport, dar mai ales de alergare, jandarmul a intrat în competiţia care a reunit peste 400 de participanți, la categoria – 18-34 ani – masculin (21 km).

Concursul a fost organizat în scop caritabil constituind o pledoarie pentru viaţă, sănătate, solidaritate umană şi susţinerea luptei împotriva maladiei secolului XXI : cancerul.

Subofițerul va participa și pe 31 martie a.c., la semimaratonul – Intersport” Braşov, care va consta în parcurgerea unui traseu de circa 21 km, cu diferență de nivel de 600 m.

Plutonierul major Timofte Ionuț îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân Dâmbovița din anul 2006 fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

 

 

Recomanda articolul
  • gplus
  • pinterest

Despre autor

Vali Nitu

Vali Nitu

Doctor in management cu teza REENGINEERING IN MEDIA ROMÂNEASCĂ

Comentarii

Nu sunt comentarii. Adauga tu primul comentariu folosind formularul de mai jos.

Adauga un comentariu