Polița - la datorie

Un tânăr din Dragomirești, cercetat de polițiștii specializați în investigații criminale

La data de 10 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat un tânăr din Dragomirești care, la începutul lunii septembrie a.c., ar fi oferit spre vânzare, prin intermediul unui site de publicitate, un detector de metale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea autorizație pentru comercializarea acelui bun.

Detectorul de metale a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea prevederilor O.G 43/2000 privind protecția patrimoniului arheologic și declararea unor situri arheologice ca zone de interes național.

Cercetați de polițiști pentru săvârșirea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

La data de 10 septembrie a.c., polițiștii de la Serviciul Rutier au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat de 33 de ani, pe care l-au depistat în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Moreni, deși avea suspendat dreptul de a șofa.

De asemenea, în cursul nopții de 10 spre 11 septembrie a.c., polițiștii de la Biroul Rutier Târgoviște au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat la 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele lui, polițiștii au întocmit un dosar penal, iar la finalizarea cercetărilor se va propune soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

 

Recomanda articolul
  • gplus
  • pinterest

Despre autor

Vali Nitu

Vali Nitu

Doctor in management cu teza REENGINEERING IN MEDIA ROMÂNEASCĂ

Comentarii

Nu sunt comentarii. Adauga tu primul comentariu folosind formularul de mai jos.

Adauga un comentariu